Fűtés ás Hűtés vezérlő termosztát STC-1000

Becsehely
4 napja, 17 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3320265
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Több mint 10 éves élettartam!
10 év forgalmazás alatt csak 5db meghibásodott termosztát.

A hamisított termosztátok forgalma jelentősen megnőtt! A hamis szabályzókat magánszemélyek árulják, Willhi és Elitech márkanév alatt. Legyenek óvatosak, mert megtévesztők lehetnek hasonló kinézetükkel, tudásuk és pontosságuk meg sem közelíti az eredetit.
 
Válassza a világ vezető termosztát gyártójának, STC-1000-es szabályzóját!
Használja ki a hőfokszabályzó két relé kimenetét, ehhez csak a tartani kívánt hőmérsékletet és a hőfokkülönbség mértékét kell megadni.
Működése: A termosztát fűtés kimenete a beállított hőfok eléréséig marad bekapcsolva, majd a hiszterézisként beállított hőfokkülönbség elérésekor a relé újra kapcsol. Ellenkező esetben, ha a hőmérséklet meghaladja a tartani kívánt hőfokot, akkor a szabályzó az adott hiszterézissel automatikusan vagy akár késleltetve kapcsolja hűtés kimenetet.
Vízálló szenzorjának köszönhetően a termosztát alkalmas közvetlenül a folyadékok (víz, párlat...), léghőmérséklet szabályozásához. A szenzor sérülése esetén a készülék sípoló vészjelzést ad. A hőmérséklet -50-től 99,9°C-ig szabályozható, 0,3 tized- től egészen 10°C-os tűréshatárral. Amennyiben a hőmérséklet tartósan (1~10 percig) túllépi a felső tűréshatárt, a hűtést automatikusan bekapcsol a késleltetési idő elteltével.
Egyszerű, felhasználóbarát programozása és gyors üzembe helyezése révén sokoldalú felhasználást tesz lehetővé.
Hőmérséklet szabályzó termosztátunk a beállított értékeket tartósan tárolja.

https://heatcontroll.hu/termosztat/stc-1000_termosztat

Kapcsolat a hirdetővel
  • Herman Norbert e.v.

  • 70-5596-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Becsehely


Hasonló hirdetések

  • Keringető szivattyú vezérlő termosztát
    Muraszemenye
    A digitális hőfokkapcsoló kijelzője tized fokos kijelzésű. A beállított középérték, valamint a beállított hőmérséklet eltérés alapján ad le áramot a relé kimeneten. A minimális hőfokkülönbség (hiszterézis) 1°C-os eltéréssel állítható be, egészen 25°C...
    • Elektronika - Muraszemenye
    4 napja, 17 órája
  • Hűtő - fűtő termosztát riasztással
    Muraszemenye
    A digitális termosztát a beállított középérték, valamint a beállított hőmérséklet eltérés alapján ad le áramot a relé kimeneten. A minimális hőfokkülönbség (hiszterézis) 0,1°C-os eltéréssel állítható be, egészen 25°C-ig. Fém szenzorjának köszönhetően...
    • Elektronika - Muraszemenye
    4 napja, 17 órája
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Herman Norbert e.v.

  • 70-5596-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Becsehely